social imagesocial image

ЗА НАС

Ние работиме за да ги застапуваме и штитиме интересите на своите членови.

ЧЛЕНСТВО

Со пополнување на пристапницата за членство  станувате член на СКТМ.

УСЛУГИ

Сѐ што е во домен на внимание на нашите членови  може да го понудиме со нашите услуги.

Актуелно

СКТМ бара да се расчисти скандалот со туристичката агенција Орфеј
03.05.2019
И покрај тоа што не се членки на комората со таквите пропусти кои ги има туристичката агенција Орфеј при нивното однесување кон патниците и целокупната изведба на туристичките услуги нанесуваат директно штета на угледот и работата на останатите туристички агенции кои ги почитуваат сите правила и прописи.
Види детали