Оставете порака

Локација

Информации за контакт

Претседател на СКТМ
Е-пошта: president@sktm.org.mk
Секој работен ден од 09:00 - 16:00
Извршен Директор
Е-пошта: ceo@sktm.org.mk
Секој работен ден од 09:00 - 16:00

Работно време

Од Понеделник до Петок: 09:00 - 16:00