Oдбележување на јубилеј пет годошно постоењена Стопанска комора за туризам на Македонија

На 30 март 2013 година во Конференциската сала –Ресторан Воденица-Mulino, во рамките на Свечената седница на Стопанската Комора за Туризам по повод одбележување на јубилеј пет годошно постоење се организираше настан ,,Отворено со Владата на Република Македонија,,.

Прочитај повеќе