Tуристички филмски фестивал во Загреб

Од 3-5 јули во Загреб Република Хрватска ќе се оддржи меѓународниот туристички филмски фестивал ,,ZAGREB TOURFILM FESTIVAL,, под покровителство на Претседателот на Република Хрватска, Иво Јосиповиќ.

Прочитај повеќе