Работната група на СКТМ во Штип со Барање до релевантните институции за измени и дополнување на правилниците за изведување ученички екскурзии

Превозниците и туристички агенции бараат измени во Правилникот за организирање училишни екскурзии.

Прочитај повеќе

8та по ред Саемска Манифестација -ЕXPO Barcelos

СКТМ преку Извршната директорка г-ѓа Биљана Пејоска Ристеска беше учесник на 8та по ред Саемска Манифестација -ЕXPO Barcelos,11-13.10. 2019

Прочитај повеќе