Актуелно

Барање до Министерство за Економија ,Втор сет Предлог мерки од СКТМ

Доставување барање од Стопанска Комора за Туризам на Македонија - СКТМ до Министерството за Економија и Секторот Туризам за прифаќање на Предлог мерки со поддршка за подолг рок на дејноста Туризам.

Прочитај повеќе