Унапредување на соработката со Полошкиот плански регион

Со цел унапредување на соработката со Полошкиот плански регион во делот на развој и искористување на Туристичките потенцијали, на 15.04.2019г. потпишан е меморандум за разбирање и деловна соработка помеѓу СКТМ и општина Боговиње .

Прочитај повеќе

Потпишан Меморандум за соработка со ЦТУ

На 22.март СКТМ оствари работна средба со Црногорската Туристичка Организација - ЦТУ.

Прочитај повеќе