СКТМ бара да се расчисти скандалот со туристичката агенција Орфеј

И покрај тоа што не се членки на комората со таквите пропусти кои ги има туристичката агенција Орфеј при нивното однесување кон патниците и целокупната изведба на туристичките услуги нанесуваат директно штета на угледот и работата на останатите туристички агенции кои ги почитуваат сите правила и прописи.

Прочитај повеќе