8та по ред Саемска Манифестација -ЕXPO Barcelos

СКТМ преку Извршната директорка г-ѓа Биљана Пејоска Ристеска беше учесник на 8та по ред Саемска Манифестација -ЕXPO Barcelos,11-13.10. 2019

Прочитај повеќе