Бројки на Радио Слободна Македонија

Државната статистика објави зголемен број на туристи за јануари и февруари за над 13%. На што се должи растот, може ли да очекуваме повеќе туристи во екот на летната сезона и други информации поврзани со туризмот ги има извршниот директор на Стопанска комора за туризам на Македонија, Биљана Пејоска - Ристеска во емисијата Бројки на Радио Слободна Македонија со Наташа Мерсовска.

 

Поврзани вести