Во посета на Националната Туристичка Организација на Црна Гора

Стопанската комора за Туризам на Македонија-СКТМ, во период од 20 до 22.март 2019г. оствари работна посета на Р. Црна Гора.За време на посетата се сретна со Претседателката на Националната Туристичка Организација на Црна Гора, г-ѓа Жељка Радак Кукавичиќ.

На средбата беа разменети идеи и предлози за понатамошна соработка.
 

Поврзани вести