8та по ред Саемска Манифестација -ЕXPO Barcelos

На покана на Претседателот на  Интернационалната Асоцијацијата за Мобилност на проекти од Барселос, Португалија г-дин Нуно Варајао Барбоса и Општинската управа на градот  Барселос, СКТМ преку Извршната директорка г-ѓа Биљана Пејоска Ристеска беше учесник на 8та  по ред Саемска Манифестација -ЕXPO Barcelos,11-13.10. 2019-  во делот на панел дискусијата "Економски Стратешки Форум" како панел дискутант презентирајќи ги можностите и развојот на Туризмот во Македонија.  

Галерија

Поврзани вести