Оглас за избор на Извршен Директор во СКТМ

Стопанската комора за туризам на Македонија објавува оглас за избор на Извршен Директор.

Потребни квалификации:
  • Работно искуство од најмалку 5 години
  • ВСС ,Факултет за Туризам и Угостителство или Економски факултет
  • Познавање на англиски јазик (сертификат)
  • Познавање на работа со проекти и проектни активности
  • Способност за ефикасно и професионално водење на канцелариско работење (стручна служба)
  • Способност за планирање и спроведување на состаноци
  • Искуство во независна работа ориентирана кон резултати.

Поврзани вести